– Å anklage matindustrien for å ønske å ”ta livet av” kundene sine, er å sette hele problemet på hodet

Direktøren i NHO mat og drikke stiller seg sterkt kritisk til hvordan WHO Europa ordlegger seg i debatten om ultraprossesert mat. 
Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO mat og drikke, mener de trenger en mer konstruktiv debatt og tilnærming enn det WHO legger opp til i sin nyeste rapport. | Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen
Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO mat og drikke, mener de trenger en mer konstruktiv debatt og tilnærming enn det WHO legger opp til i sin nyeste rapport. | Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Verdens helseorganisasjon (WHO) setter ultraprosessert mat i samme bås som tobakk, alkohol og oljeindustrien, og gir disse skylden for 19 millioner dødsfall på verdensbasis hvert eneste år.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også

    Slakteriet Furuseth opplever solid resultatvekst i 2023. | Foto: Furuseth

    Kraftig resultatvekst for Furuseth

    For abonnenter