Skal bruke norsk ølgjær til å lage sake: – Ingen visste det var mulig

Bygland Bryggeri har tilegnet seg en kompetanse få andre norske bryggerier besitter. 
– Det var spesielt etter at jeg startet med ølbrygging at jeg ble interessert i hvordan man brygger sake, sier Torkjel Austad gründer og daglig leder i Bygland Bryggeri. | Foto: Bygland Bryggeri
– Det var spesielt etter at jeg startet med ølbrygging at jeg ble interessert i hvordan man brygger sake, sier Torkjel Austad gründer og daglig leder i Bygland Bryggeri. | Foto: Bygland Bryggeri

– Vi satser på sakebrygging fordi jeg er litt gal og har en enorm lidenskap for dette. Og det er vanvittig moro, sier Torkjel Austad, gründer og daglig leder i Bygland Bryggeri.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Slakteriet Furuseth opplever solid resultatvekst i 2023. | Foto: Furuseth

    Kraftig resultatvekst for Furuseth

    For abonnenter

    Les også

    Slakteriet Furuseth opplever solid resultatvekst i 2023. | Foto: Furuseth

    Kraftig resultatvekst for Furuseth

    For abonnenter