Slik jobber Finsbråten og Leiv Vidar for å sikre nok pølser i høysesongen

Når grillsesongen er på topp, går det unna med pølser. Pølse- og kjøttmakeriet har allerede gått på høygir i flere måneder.
Hennie Rydfjord og hennes kollegaer ved Finsbråten jobber kontinuerlig med å finne den beste pølsen. - Det skal alltid være en ny smak å glede seg til, sier hun. | Foto: Finsbråten
Hennie Rydfjord og hennes kollegaer ved Finsbråten jobber kontinuerlig med å finne den beste pølsen. - Det skal alltid være en ny smak å glede seg til, sier hun. | Foto: Finsbråten

Selv om store deler av landet har tatt sommerferie, sørger mat- og drikkevareindustrien for å holde hjulene i gang. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev