Her jobber over 100 forskere med å utvikle fremtidens øl

Hver dag jobber Zoran Gojkovic og flere forskere på Carlsberg Laboratorium for å flytte grensene for hva øl kan være.
Zoran Gojkovic har jobbet som bryggerimester ved Carlsberg Laboratorium siden 2015. Han drømmer om at forskningssenteret en dag skal finne opp en ny type øl. | Foto: Stian Lysberg Solum/NTB
Zoran Gojkovic har jobbet som bryggerimester ved Carlsberg Laboratorium siden 2015. Han drømmer om at forskningssenteret en dag skal finne opp en ny type øl. | Foto: Stian Lysberg Solum/NTB
LINUS CALOV JACOBSEN

I kjelleren på Carlsberg sitt eldste bryggeri, har bryggerimester Zoran Gojkovic ved Carlsberg Laboratorium invitert journalister og ølbloggere til en omvisning. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev