Aass Bryggeri: – Det er åpenbart at vi trenger mer kompetanse

Slik møter bryggeriet ufordringene. 
– For medarbeidere skal få tilstrekkelig kompetanse og kunnskap har alle muligheten til å ta forskjellige kurs. Vi ansetter nå også en dedikert HR leder, sier Christian Aass, daglig leder i Aass Bryggeri. | Foto: Aass Bryggeri
– For medarbeidere skal få tilstrekkelig kompetanse og kunnskap har alle muligheten til å ta forskjellige kurs. Vi ansetter nå også en dedikert HR leder, sier Christian Aass, daglig leder i Aass Bryggeri. | Foto: Aass Bryggeri

De siste tiårene har det skjedd en profesjonalisering i bryggerinæringen; både hos produsenter og kunder, mener Bryggeri- og drikkevareforeningen. Konsekvensen er tydelig: Det er stort behov for å øke kompetansen i bransjen. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også