Mindre bryggerier kaster seg på trend om alkoholfritt øl

For et år siden produserte ikke RYGR Brygghus alkoholfri øl, nå selger de titusenvis av liter i året.
Daglig leder i RYGR Brygghus, Tommy Oppedal Raanti, har lagt merke til den stigende trenden av alkoholfri øl. | Foto: RYGR Brygghus
Daglig leder i RYGR Brygghus, Tommy Oppedal Raanti, har lagt merke til den stigende trenden av alkoholfri øl. | Foto: RYGR Brygghus

Det selges stadig mer alkoholfritt øl, og nylig uttalte bryggerisjef Christian A. Knudsen Aass i Aass Bryggeri at etterspørselen aldri har vært høyere. Nå har også de mindre bryggeriene fått øynene opp for den alkoholfri trenden; en trend de tror har kommet for å bli. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også