– Så lenge det er overskudd av råvarer i Norge, er det tull å importere fra utlandet
Norsk spekemat har fått et mer sydeuropeisk preg. Nofimas pølsemakermester har en teori om hva som har skjedd.
Tidligere måtte man reise til utlandet for å oppleve et mangfoldig spekematutvalg. Nå finnes flere av disse produktene her hjemme, laget av norske produsenter med norske råvarer.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
– Vi har ikke et ønske om å bli størst mulig
For abonnenter
– Fullt mulig å ta markedsandeler fra importert ost
For abonnenter
Disse ble kåret til årets beste kjøttprodusenter
For abonnenter