Bryggeriforeningens kompetansestipend: – Viktig for å videreutvikle bransjen

Med stipendet dro Torkjel Austad til Japan og tilegnet seg unik kompetanse.
Torkjel Austad i Bygland Bryggeri mottok Bryggeriforeningens kompetansestipend. Pengene brukte han på et internship ved et sakebryggeri i Japan. | Foto: Bygland Bryggeri
Torkjel Austad i Bygland Bryggeri mottok Bryggeriforeningens kompetansestipend. Pengene brukte han på et internship ved et sakebryggeri i Japan. | Foto: Bygland Bryggeri

De siste 20 årene har det vært en rivende utvikling blant bryggerier og drikkevareprodusenter, med et påfølgende behov for økt kompetanse i bransjen. Torkjel Austad i Bygland Bryggeri mottok Bryggeriforeningens kompetansestipend, som deles ut for første gang i år. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Slakteriet Furuseth opplever solid resultatvekst i 2023. | Foto: Furuseth

    Kraftig resultatvekst for Furuseth

    For abonnenter

    Les også

    Slakteriet Furuseth opplever solid resultatvekst i 2023. | Foto: Furuseth

    Kraftig resultatvekst for Furuseth

    For abonnenter