– Fokuset på ultraprosessert mat er både en risiko og et mulighetsrom for oss som jobber innen meieri
Kari Helene Bugge i Tine ser mange positive ringvirkninger av fokuset på ultraprosessert mat. Men det innebærer også en risiko for matindustrien, mener hun.
– Det har vært en enorm økning i oppmerksomheten rundt ultraprosessert mat, både det at den får oss til å spise mer, og til kreftrisikoen som knyttes til denne typen mat, sier Kari Helene Bugge, ernæringsfysiolog hos Tine.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
– Fullt mulig å ta markedsandeler fra importert ost
For abonnenter
Økende etterspørsel: – Kan bli mangel på melk i 2025
For abonnenter