Norskutviklet standard bidrar til kraftig reduksjon i rømming av fisk

I flere land har aktører innen fiskeoppdrett vist interesse for den norskutviklede standarden, som har bidratt til stor nedgang i rømming av fisk fra oppdrettsanlegg i Norge.
– Rømming av fisk er en utfordring som tas på høyeste alvor, sier Jacob Mehus, administrerende direktør i Standard Norge i pressemeldingen. | Foto: Standard Norge
– Rømming av fisk er en utfordring som tas på høyeste alvor, sier Jacob Mehus, administrerende direktør i Standard Norge i pressemeldingen. | Foto: Standard Norge

Rømming av fisk fra oppdrettsanlegg er et stort miljøproblem, og resten av verden ser til Norge, skriver Standard Norge i en pressemelding.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også