Bama Gruppen rekrutterer ny konsernsjef fra egne rekker

– En sterk og tydelig leder, sier styrelederen om den nye konsernsjefen.
– For meg er dette drømmejobben i norsk næringsliv, og derfor ekstra gøy, sier Bamas nye konsernsjef Bent Andersen om sin nye rolle.
– For meg er dette drømmejobben i norsk næringsliv, og derfor ekstra gøy, sier Bamas nye konsernsjef Bent Andersen om sin nye rolle.

Bent Andersen blir ny konsernsejf i Bama Gruppen, melder selskapet i en pressemelding.

– Bent er en sterk og tydelig leder med de egenskapene som skal til for å lede selskapet videre, uttaler Kristian Nergaard, styreleder i Bama Gruppen.

Han trekker frem at Andersen har bred og relevant bakgrunn som konserndirektør i Bama, og at han i en årrekke har levert gode resultater, noe som er viktige grunner til styrets valg av ny konsernsjef. 

Tiltrer umiddelbart

Andersen har vært konstituert konsernsjef siden slutten av november, og tiltrer umiddelbart i rollen.

– Med Bents gjennomføringsevne og beslutsomhet vil vi se viktige og positive endringer. Det er en styrke at vi rekrutterer ny konsernsjef fra egne rekker, han kjenner både selskapet, organisasjonen og våre interessenter godt, sier Nergaard.

Andersen har tidligere ledet Bamas forretningsområder Storkjøkken og Kommersiell avdeling, og har hatt flere ledende stillinger selskapet. Han har sittet i konsernledelsen siden 2016.

Godt posisjonert

Den nye konsernsjefen er glad for å bli vist tilliten til å lede Bama videre. 

– For meg er dette drømmejobben i norsk næringsliv, og derfor ekstra gøy. Etter å ha jobbet i Bama i 14 år i ulike stillinger, er jeg ekstra motivert til å ta på meg rollen. Vi har mer enn 3000 engasjerte og flotte medarbeidere, som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med. Bama er et fantastisk bra selskap og er godt posisjonert til å skape ytterligere vekst. Nå starter arbeidet med det viktigste og mest bærekraftige vi kan gjøre, og det er å sørge for at forbrukeren spiser mer frukt og grønt, sier Andersen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også