Trude Venset Sleire blir ny konserndirektør kommersiell (CCO), og Bama Storkjøkken får Alf Georg Hammer som konserndirektør, melder Bama Gruppen i en pressemelding..
– Vil bidra til å skape kraft og vekst
Trude Venset Sleire har vært konstituert komersiell konserndirkektør i Bama siden november, og tiltrer umiddelbart i stillingen.
– Trudes brede erfaring og gode lederegenskaper vil bidra til å skape kraft og vekst i nært samarbeid med forretningsområdene i Bama. Hun får en nøkkelrolle i å bidra til å drive forbruksvekst i Norge, sier Bent Andersen, konsernsjef i Bama Gruppen, i pressemeldingen.
Sleire, som har vært en del av Bamas konsernledelse siden 2020, får ansvaret for bærekraft og kvalitet, samt for å videreføre arbeidet med forretningsutvikling.
– Bama har sterke vekstambisjoner, og jeg ser frem til å jobbe med gjennomføring og videreutvikling sammen med mange dyktige medarbeidere. Vår største utfordring fremover er å skape økt forbruk av frukt og grønnsaker i Norge, og det vil være hovedprioritet, sier Sleire, ny konserndirektør kommersiell (CCO).
Alf Georg Hammer har vært konstituert i stillingen som konserndirektør i Bama Storkjøkken siden november, og tiltrer også umiddelbart.
– Alf er en handlekraftig leder som er opptatt av utvikling og kontinuerlig forbedring. Han vil bidra til å levere på de mange kundenes ulike behov samt videreutvikle organisasjonen i samarbeid med dyktige kollegaer, sier konsernsjef Andersen.
Hammer har siden 2012 vært en del av ledelsen i dette forretningsområdet, og har vært ansvarlig for drift og alle avdelinger. I tillegg har han hatt ansvaret for kategori og innkjøp.
– Jeg ser frem til å utvikle Bama Storkjøkken videre i samarbeid med dyktige medarbeidere. Vår jobb blir å iverksette og gjennomføre nye vekstinitiativer. Vi skal sørge for at kundene våre blir enda mer fornøyd i tiden som kommer, sier den nye konserndirektør for Bama Storkjøkken.
Tidligere generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag langer ut mot oppdrettsnæringen til sine 47.000 følgere på Instagram. Der har han gjort tall fra Havforskningsinstituttet mer «håndgripelige».