Dachser kjøper logistikkselskapet Brummer

Kundene vil få tilgang til matlogistikkleverandøren Brummers distribusjonsnettverk i Sør-Tyskland, Østerrike og Slovenia etter oppkjøpet.
En lastebil fra Brummer. | Foto: Dachser Intelligent Logistics
En lastebil fra Brummer. | Foto: Dachser Intelligent Logistics

- Med Brummer kjøper vi et selskap som har et utmerket omdømme som ledende på kvalitet. Vi er også glade over å kunne utvide vårt eget logistikknettverk for matvarer i Sentral-Europa. Sammen med vårt nylige oppkjøp av Müller Fresh Food Logistics i Nederland og Frigoscandia i Nord-Europa, styrker vi posisjonen vår som ett av de ledende logistikkselskapene for matvarer i Europa, sier administrerende direktør i Dachser, Burkhard Eling, i en pressemelding.

Den tyske logistikkgiganten annonserte tirsdag morgen at de har kjøpt Brummer Logistik GmbH i Tyskland og Brummer Logistic Solutions GmbH & Co KG i Østerrike. 

Ifølge Dascher fokuserer Brummer på transport på tvers av grenser, lagertjenester og kontraktlogistikktjenester for matvarer mellom Tyskland, Østerrike og nabolandene, og dekker hele spekteret av temperaturer, inkludert frossen mat under -18 grader.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også