Velkommen til MatvareWatch

På matvarewatch.no får du nyttig innsikt og relevante nyheter om den norske næringsmiddelindustrien.
Foto: Watch Media
Foto: Watch Media

Utfordringene står i kø for aktørene i den norske mat- og drikkevarebransjen. Dyrtid, nye rammevilkår, skattesystem og omdømme-problematikk er bare eksempler på hva små og store bedrifter eller konsern innen næringsmiddelsektoren skal håndtere. Det betyr at forutsetningene for drift og lønnsomhet er i stadig endring, og at det stadig må nye strategier til. 

Dette – og mye mer – skal MatvareWatch holde deg oppdatert på. Vi skal skrive om selskapene og menneskene i og rundt næringsmiddelindustrien, deriblant aktører innen kjøtt, fisk, meieri, drikke, korn, frukt og grønt, snacks, tørrvarer, emballasje, storkjøkken og produksjonsteknologi. 

Hvem, hva, hvordan og hvorfor

Ambisjonen er å levere uavhengig og kritisk nyhetsjournalistikk om det som rører seg, slik at du holder deg oppdatert på hvem, hva, hvordan og hvorfor i bransjen. 

Vi skal dekke de store aktørene og temaene, men også de mindre som sjeldent får oppmerksomhet fra de brede næringslivsmediene. Kort fortalt: Vi tar bransjen på alvor, uansett om det går godt eller dårlig.

Målet vårt er at leserne av matvarewatch.no får et konkurransefortrinn i hverdagen, slik at de kan gjøre bedre valg for sin eller sine bedrifter. 

Daglig nyhetsbrev

Kvalitetsjournalistikk krever sine investeringer, og det er derfor deler av innholdet vårt er forbeholdt abonnenter. Selv om du ikke er abonnent, kan du følge vårt daglige nyhetsbrev. Vi tilbyr også et uforpliktende og gratis prøveabonnement for de som ønsker å bli bedre kjent med oss.

Registrer deg på matvarewatch.no eller kontakt oss på redaksjonen@matvarewatch.no for et utvidet og uforpliktende prøveabonnement til din bedrift.

Ta kontakt!

Vi er stolte av vår nye nettavis, men også ydmyke. Vi håper at du vil hjelpe oss med å utvikle en solid og nyttig bransjeavis. Nøl ikke med å sende oss tips, ris eller ros. 

Du kan kontakte redaksjonen på redaksjonen@matvarewatch.no eller telefon 48231599.

MatvareWatch er en del av Watch Media. Selskapet står også bak HandelsWatch, FinansWatch, EnergiWatch, EiendomsWatch, MedWatch og AdvokatWatch. I tillegg har vi en søsterpublikasjon i Danmark, FødevareWatch. Det hele er eid av Danmarks største avishus JP/Politikens Hus, et stiftelseseid selskap som har produksjon av uavhengig journalistikk som sitt eneste formål.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også