Jordanes vil på børs

– En børsnotering vil posisjonere selskapet vårt for videre vekst, sier Jan Bodd i merkevarehuset Jordanes. 
– Dette er en milepæl for Jordanes., sier Jan Bodd, CEO i Jordanes. Her sammen med medgründer Stig T. Sunde (til venstre). | Foto: Jordanes
– Dette er en milepæl for Jordanes., sier Jan Bodd, CEO i Jordanes. Her sammen med medgründer Stig T. Sunde (til venstre). | Foto: Jordanes

Selskapet, som har utviklet merkevarer som Synnøve Finden, Bodylab og Sørlandschips – og restaurant konseptene Peppes Pizza og Backstube, kunngjør i dag sin intensjon om å lansere et offentlig tilbud om aksjer, og søke om notering på Oslo Børs. 

– Dette er en milepæl for Jordanes. Vi etablerte Jordanes med en ambisjon å bygge sterke merkevarer til den skandinaviske forbrukeren. De siste 17 årene har vi lyktes med dette, med en målsetning om å treffe forbrukerne med produkter som alle trenger hver dag, sier Jan Bodd, CEO og medgründer i Jordanes i en pressemelding. 

I forbindelse med noteringen vil Jordanes utstede nye aksjer og hente ca. 1 500 millioner kroner som skal brukes til å styrke kapitalstrukturen og gi økt fleksibilitet, samt akselerere strategiske vekstinitiativer.

– En børsnotering vil posisjonere selskapet vårt for videre vekst, som ønsker vil skape verdi for våre ansatte, aksjonærer og kunder, sier Bodd.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også