Ny konserndirektør i Felleskjøpet

Han har tidligere hatt sentrale roller i selskaper som Fjordland, Shell, Statoil og Peppes Pizza. Nå er Tommy Uttakleiv klar som ny konserndirektør i Felleskjøpet Agri.
Tommy Uttakleiv er ny konserndirektør Maskin i Felleskjøpet Agri. | Foto: Privat
Tommy Uttakleiv er ny konserndirektør Maskin i Felleskjøpet Agri. | Foto: Privat

Tidlig i år ble det kjent at Frode Dahl, konserndirektør Maskin, trer inn i en annen stilling i Felleskjøpet Agri. 

Arbeidet med å finne en erstatter ble umiddelbart satt i gang, og nå er det klart at Tommy Uttakleiv fra Lørenskog skal ta over ansvaret for maskin-divisjonen, skriver Felleskjøpet i en pressemelding.

Mange spennende utfordringer

Den nye konserndirektøren vil tiltre i rollen fra 1. november i år og ser frem til en hverdag i gult og grønt. 

– Felleskjøpet er en arbeidsplass og bedrift som jeg ser veldig opp til. Det å få jobbe med noe så viktig som norsk matproduksjon er noe jeg virkelig ser frem til. Det blir mange spennende utfordringer i årene fremover for å sikre lønnsom drift for eierne av Felleskjøpet, bonden, og jeg tror det ligger mange gode muligheter i optimalisering, digitalisering og bærekraftig utvikling, sier Uttakleiv i pressemeldingen.

Uttakleiv har siden 2020 jobbet som administrerende direktør i Redgo. Det siste året har han også fungert som driftsdirektør i det nordiske nettverket - med både egeneide og franchiseeide stasjoner. I tillegg har han hatt sentrale roller i selskaper som Fjordland, Shell, Statoil og Peppes Pizza.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også