Ny konsernsjef i Grilstad: – Gleder meg til å videreutvikle selskapet

I tillegg har styret besluttet at konsernet skal omstruktureres.
Terje Sørnes kommer fra stillingen som Salgsdirektør Dagligvare hos Grilstad, og skal fra 1. august overta som konsernsjef. | Foto: Grilstad
Terje Sørnes kommer fra stillingen som Salgsdirektør Dagligvare hos Grilstad, og skal fra 1. august overta som konsernsjef. | Foto: Grilstad

Konsernsjef i Grilstad, Jørgen Wiig, har fortalt styret at han ønsker å gi seg som konsernsjef for kjøttprodusenten. Det opplyser Grilstad i en pressemelding.

Kjøttprodusenten har funnet sin erstatter internt, og utnevner Terje Sørnes som Wiigs erstatter.

Sørnes er utdannet siviløkonom og arbeidet i forskjellige roller i Grilstad i 18 år. De siste årene 7 årene har han jobbet som Salgsdirektør Dagligvare, og vært en del av konsernledelsen.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å ha fått jobben, og gleder meg til å videreutvikle selskapet sammen med alle de dyktige folka i Grilstad. En flott bedrift med fremoverlente trønderske eiere som ønsker å vokse videre, sier Sørnes.

Styret i Grilstad er også fornøyd med å hente den nye lederen fra egne rekker.

– Styret er stolt over å kunne rekruttere toppledere fra Grilstad sin egen ledergruppe, sier styreleder Asbjørn Reinkind.

Skiller ut deler av konsernet

Grilstad opplyser at de samtidig ansetter Ståle Gausen i rollen som visekonsernsjef. I tillegg skal selskapet skille ut deler av konsernet i en egen enhet som blant annet omfatter Midt-Norge Slakteri AS, avdelinger for skjæring av kjøtt, ferskvareproduksjon i Brumunddal og markedsorganisasjonen Foodservice. 

Merkevarer og Spekevarer på de 3 produksjonsanleggene Ranheim, Stranda og Östersund, samt ferdigmatvirksomhetene hos Matpartner i Melhus og Holmens i Stavanger blir videreført som enheter i Grilstad, skriver Grilstad i pressemeldingen.

Endringene vil skje samme dag som Sørnes overtar stafettpinnen fra Wiig, den 1. august.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også