Ask Spekehus tar markedsandeler: – Vi sikter på å doble omsetningen

Både store og små aktører i bransjen har utvidet sine porteføljer med mer kontinentale produkter, og spiser seg inn på importmarkedet. 
– Vi har siden oppstarten for 10 år siden produsert spekemat sterkt inspirert av middelhavslandenes smak og stil, sier Anne Marte Evang, koordinator i Ask Spekehus. | Foto: Ask Spekehus
– Vi har siden oppstarten for 10 år siden produsert spekemat sterkt inspirert av middelhavslandenes smak og stil, sier Anne Marte Evang, koordinator i Ask Spekehus. | Foto: Ask Spekehus

– For oss handler det om å foredle fantastiske norske råvarer ved å ta i bruk teknikk og håndverk som vi har lært av den sydeuropeiske retningen, sier Anne Marte Evang, koordinator i Ask Spekehus. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også

    Slakteriet Furuseth opplever solid resultatvekst i 2023. | Foto: Furuseth

    Kraftig resultatvekst for Furuseth

    For abonnenter