Slik vil forskerne bruke fiskerester til å skape verdi
Forskere fra Europa møtes i Tromsø for å jobbe frem nye produkter.
Etter at en fiskefilet er produsert, står fiskeriene igjen med store mengder fiskerester. Skinn, bein og andre typer avfallsprodukt fra fisken blir gjerne kastet. Potensialet for å utnytte dette til å skape nye verdier, er derfor stort, mener forskere fra hele verden.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
Lerøy vant arbeidsgiverkåring for andre gang
For abonnenter
Ny emballasje for torsk skal få ned klimautslippene
For abonnenter