Slik har Norsk Kylling klart å redusere matsvinnet kraftig

Kyllingprodusenten har tatt flere grep som har hatt stor effekt, og viser samtidig til økt omsetning i selskapet.
Økt holdbarhet på kyllingproduktet har vært med på å redusere matsvinn, ifølge Solfrid Bjørkøy, kvalitetsleder i Norsk Kylling. | Foto: Norsk Kylling
Økt holdbarhet på kyllingproduktet har vært med på å redusere matsvinn, ifølge Solfrid Bjørkøy, kvalitetsleder i Norsk Kylling. | Foto: Norsk Kylling

På tre år, fra 2020 til 2023, har Norsk Kylling redusert matsvinnet med 36 prosent. En av suksessfaktorene har vært å senke temperaturen i produksjonsanlegget på Orkanger i Trøndelag. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev