Bioselskap får 77 millioner kroner til å utvikle smaken i alkoholfritt øl
Salget av alkoholfritt øl øker kraftig. Bioselskapet Evodiabio skal utvikle en bedre smak i drikkevaren.
JENS STAVNSBJERG og Synne Piyawan Kringsjaa
Salget av alkoholfritt øl har doblet seg de siste årene, og flere store og små bryggerier har kastet seg på den stigende trenden. Etterspørselen av alkoholfritt øl har aldri vært høyere, utalte Christian A. Knudsen Aass, administrerende direktør i Aass Bryggeri, til MatvareWatch tidligere i år.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
Mindre bryggerier kaster seg på trend om alkoholfritt øl
For abonnenter