Bioselskap får 77 millioner kroner til å utvikle smaken i alkoholfritt øl

Salget av alkoholfritt øl øker kraftig. Bioselskapet Evodiabio skal utvikle en bedre smak i drikkevaren.
Foto: Evodiabio
Foto: Evodiabio
JENS STAVNSBJERG og Synne Piyawan Kringsjaa

Salget av alkoholfritt øl har doblet seg de siste årene, og flere store og små bryggerier har kastet seg på den stigende trenden. Etterspørselen av alkoholfritt øl har aldri vært høyere, utalte Christian A. Knudsen Aass, administrerende direktør i Aass Bryggeri, til MatvareWatch tidligere i år.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også