Slik har Mesterbakeren klart å kutte brødsvinnet med 21 prosent

Mesterbankerens brødsvinnoppskrift: Teknologi og menneskelig erfaring sammen gir best resultat. 
– Vi bruker modellen for å treffe bedre. Den beregner på butikker og utvalg, og ordreforslaget sendes til butikk slik at kjøpmannen kan endre, forklarer leder for varestyring og analyse Terje Jensløkken i Mesterbakeren. | Foto: Synøve Dreyer
– Vi bruker modellen for å treffe bedre. Den beregner på butikker og utvalg, og ordreforslaget sendes til butikk slik at kjøpmannen kan endre, forklarer leder for varestyring og analyse Terje Jensløkken i Mesterbakeren. | Foto: Synøve Dreyer

– I brødmarkedet er matsvinn et stort problem, sier Terje Jensløkken, leder for varestyring og analyse, i Mesterbakeren. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også