Orkla Foods: – Vi jobber systematisk med å kutte i E-stoffer
De har fjernet E160 fra TORO pannekaker, E163 fra Nora rødkål og sluttet helt å bruke E407. – Krever store ressurser både i kostnader og tidsbruk, sier kommunikasjonsdirektøren.
– De tre siste årene har vi gjennomført totalt rundt 130 endringer i våre produkter, sier Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla Foods.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
Diplom-Is slutter å bruke omstridt tilsetningsstoff
For abonnenter