Orkla Foods: – Vi jobber systematisk med å kutte i E-stoffer

De har fjernet E160 fra TORO pannekaker, E163 fra Nora rødkål og sluttet helt å bruke E407. – Krever store ressurser både i kostnader og tidsbruk, sier kommunikasjonsdirektøren.
De mange endringene Orkla Foods har gjennomført i produktene sine krever uttesting i produkt, endring i design og nytt opptrykk av emballasje, forteller Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla Foods. | Foto: Orkla
De mange endringene Orkla Foods har gjennomført i produktene sine krever uttesting i produkt, endring i design og nytt opptrykk av emballasje, forteller Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla Foods. | Foto: Orkla

– De tre siste årene har vi gjennomført totalt rundt 130 endringer i våre produkter, sier Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla Foods.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også