Disse megatrendene bør matindustrien følge med på nå
Det er spesielt tre trender som vil komme til å prege matindustrien fremover, spår ingrediensleverandør Arne B. Corneliussen AS.
I tiden fremover vil det særlig være tre megatrender som utpeker seg i matindustrien, mener ingrediensleverandør Arne B. Corneliussen AS. Selskapet, som er et heleid datterselskap av Idun Industri AS, summerer disse med stikkordene: Bærekraft, naturlig og sunnhet.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
Disse ble kåret til årets beste kjøttprodusenter
For abonnenter
Kolonihagen traff en nerve med økologi og bærekraft
For abonnenter