Disse megatrendene bør matindustrien følge med på nå

Det er spesielt tre trender som vil komme til å prege matindustrien fremover, spår ingrediensleverandør Arne B. Corneliussen AS. 
– Bærekraft, naturlig rene produkter og sunnhet er områder som kommer til å prege industrien fremover, sier Anders Holm, salgs- og markedssjef i Arne B. Corneliussen. | Foto: Arne B. Corneliussen
– Bærekraft, naturlig rene produkter og sunnhet er områder som kommer til å prege industrien fremover, sier Anders Holm, salgs- og markedssjef i Arne B. Corneliussen. | Foto: Arne B. Corneliussen

I tiden fremover vil det særlig være tre megatrender som utpeker seg i matindustrien, mener ingrediensleverandør Arne B. Corneliussen AS. Selskapet, som er et heleid datterselskap av Idun Industri AS, summerer disse med stikkordene: Bærekraft, naturlig og sunnhet. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også