Ønsker frimerke med duft av norsk bakst
Opplysningskontoret for brød og korn utfordrer statsminister, matminister og Posten til å følge etter franskmennene og lage et norsk frimerke med duften av norsk bakst.
Torunn Nordbø, daglig leder i Opplysningskontoret for brød og korn, er begeistret over det franske frimerket med duften av bagett, og ønsker en norsk vri.
Allerede abonnent?Logg inn her
Les hele artikkelen
Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.
Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:
Få ubegrenset tilgang til MatvareWatch for 1720 kr per kvartal
Start abonnementet ditt herFå ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger
Start en gratis prøveperiode for bedriften i dagRelaterte artikler
Bakehuset tester bruken av KI for å redusere matsvinn
For abonnenter